Hosting & onderhoud

Je website laten onderhouden en veilig stellen

Hosting & onderhoud

WordPress Hosting en onderhoud is een belangrijke overweging voor jou website. WordPress heeft continu updates nodig voor het basisstructuur, thema en plug-ins. Het is erg van belang dat je website op een goede solide hosting draait met de maximale snelheid en veiligheid. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een geweldige oplossing aan te bieden met hosting en onderhoud.

WordPress onderhoud

R

Veiligheid. Doordat wij je website beveiligen en up-te-date houden helpen wij het risico te verkleinen dat je website in gevaar komt.

R

Prestatie. Verouderde plug-ins kunnen de prestatie van je website belemmeren en mogelijk de zoekresultaat verminderen waardoor je bezoekers mist.

R

Besparend. Als ondernemer maak je al kosten genoeg. Daarom hebben we bewust de tarieven voor onderhoud laag gehouden.

WordPress + hosting

We bieden je snelle, veilige en dedicaded WordPress- en hostingoplossingen.

Beter, Sneller, Sterker

Je site zal vele malen sneller zijn dankzij de geüpgradede PHP, de nieuwe Cache-technologie en op maat gemaakt CDN, en volledig opnieuw opgebouwde infrastructuur die gebruik maakt van het wereldwijde netwerk van Google.

Staging-omgeving

Met staging kunnen we alle wijzigingen of belangrijke nieuwe functies testen die je van plan bent te implementeren in een veilige omgeving. We gebruiken staging-sites als testfase om fouten op ‘live’ websites te voorkomen en zo problemen en / of downtime die anders zouden kunnen ontstaan, te vermijden.

Gratis SSL-certificering

SSL-certificaten beschermen de gevoelige gegevens die naar jou website worden verzonden en weer terug en helpen zo de gegevens van je bezoekers te beschermen tegen misbruik door aanvallers. Google geeft websites met SSL ook een boost in de zoekmachines.

Bleeding Edge Caching

De nieuwe cachetechnologie houdt rekening met Divi en de meest populaire WordPress-plug-ins om ervoor te zorgen dat de pagina’s van jou site automatisch gecached moet worden en wanneer niet. Dit gebeurd allemaal achter de schermen zonder dat je er wat aan hoeft te doen.

Toegewijde bronnen

Onze servers zijn speciaal afgestemd op jou WordPress-website. Je gehoste website wordt niet gedeeld met iemand anders. Hierdoor is er minder kans dat je snelheid, beveiliging en prestaties van je website worden beïnvloed door andere gebruikers op de server.

Content Delivery Network

Prestaties en beveiliging staat bovenaan – onze wereldwijde CDN is er om dat te leveren. Ons CDN kan helpen om al jou eindgebruikers snelle, hoogwaardige webervaringen te bieden; ongeacht vanaf welke locatie, browser, apparaat of netwerk ze verbinding maken. 

WordPress  Web Care & hosting

Geef het werk uit handen en laat je ontzorgen. Kies je onderhoudspakket:

Veelgestelde vragen

Kan ik met het kleinste pakket 'Web care' ook grote aanpassingen laten doen?

Het kleinste pakket ‘Web Care’ bevat 2 uur onderhoud wat vaak niet genoeg is voor grote aanpassingen op een site. Als je toch meer content updates en aanpassingen op je site wilt kunnen we jou een schatting geven van de extra kosten en deze aan het einde van de maand tegen ons normale uurtarief factureren van 80 euro.

 

Wat als mijn plug-in niet langer wordt ondersteunt?

We controleren dan nogsteeds je plug-in op problemen zoals voorheen. Als er geen foutmeldingen of onderbrekingen zijn op de site blijf dit probleem zich afspelen op de achtergrond. We komen regelmatig plug-ins tegen met verschillende problemen; in de meeste gevallen brengen wij de klant op de hoogte om zo verbetervoorstellen te doen of alternatieven aan te bieden.

Hoe wordt er gefactureerd?

Na aanmelding ontvang je binnen 24 uur een e-mail om maandelijkse afschrijvingen te accepteren.

Verhuizen jullie mijn website gratis?

Als je je website wilt overzetten naar Eagle Webdesign, dan kunnen wij dit geheel gratis voor je uitvoeren. Normaal kost dit €150,- euro. Wanneer ons migratie team alle gegevens van je oude webhosting hebben ontvangen, verhuizen we al je bestanden naar onze server. De bezoekers op je website zullen hier niks van merken, al jou functionaliteiten blijven actief werken tijdens dit proces.

 

Maakt het uit welke hostingprovider ik gebruik?

We werken met iedereen, ongeacht hun hostingprovider. We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft en dat mensen een budget hebben waaraan ze moeten voldoen.

Als je op zoek bent naar een geschikte hostingpartner zonder problemen, dan kunnen wij jullie hierbij assisteren. Zonder een goede hosting kunnen wij de websitesnelheid niet altijd verbeteren. Als jouw website op een zeer trage gedeelde server draait, dan kunnen we een upgrade aanbevelen.

Mocht je hier extra vragen over hebben maak dan een afspraak met een supporter.

Waarom zou ik voor jullie hosting & onderhoud kiezen?

Omdat wij momenteel goede solide en veilige hosting leveren voor WordPress. We vinden het daarom belangrijk dat je website draait met de maximale snelheid en veiligheid. Mocht er wat aan de hand zijn met je website? kun je altijd kosteloos aan de bel trekken. 

Diensten

Klanten geven ons gemiddeld een 9.7

Volg ons op social media

2021 © Eagle Webdesign  Algemene voorwaarden | Privacy verklaring