FAQ

Alle veelgestelde vragen

Pre-order

Waarom zou ik voor een WordPress website kiezen?

WordPress wordt steeds populairder en staat nu bovenaan de lijst als meest gebruikte CMS systeem. Het is gebruiksvriendelijk en het is makkelijk te beheren. Er zijn ook talloze plugins en oplossingen, WordPress is een volwassen Content Management Systeem waarmee je eenvoudig elke soort website kunt maken. Van een blog tot een bedrijfswebsite, van een webshop tot een forum. Het is allemaal mogelijk.

Dit is de eerste keer dat ik een website laat maken. Helpen jullie mij door het hele proces?

Absoluut! We hebben een goede kijk op iedere wens om jou zo voldoende informatie te geven om een weloverwogen beslissing te nemen. Het laatste wat we willen is dat je je ongemakkelijk of overweldigd gaat voelen voor een project.

Wordt de website volledig mijn eigendom?

Je hebt altijd volledige eigendom over je website. Daarom ben je ook vrij je website naar elk extern bedrijf te verplaatsen. Omdat je website is gebouwd met WordPress kun je deze overzetten naar vrijwel elke webhost.

Hoe lang duurt het om een website af te maken?

Dat is afhankelijk van hoe groot het project is. Elk project is anders, maar gemiddeld hebben we binnen 2 tot 14 dagen een website gelanceerd. Bij grotere of uitgebreide websites kun je rekenen op 3 á 4 weken.

Moet ik al mijn inhoud hebben voorbereid voordat ik contact opneem?

Nee. We kunnen al aan de slag gaan door tijdelijke inhoud (Lorem Ipsum) te gebruiken terwijl jij werkt aan het schrijven van je inhoud. Als je daarbij hulp nodig hebt horen wij het graag.

Ik woon niet in de buurt van uw regio, kunt u nog steeds mij website maken?

Ja, zeker. Sinds te corona-tijd zijn we steeds meer gaan (video-)bellen. Tot zover werkt het samenwerken prima. Je kunt ons altijd WhatsAppen en bij moeilijke situaties kun je je scherm delen via TeamViewer of Skype.

Mijn branche staat er niet tussen, wat nu?

Mocht jou template er niet tussen staan? Dan kun je ons altijd een WhatsApp bericht sturen via +31619603280 of stuur ons voorbeelden van websites via het contactformulier kies dan voor de tab > ‘bijlage meesturen.’

Betalingen & garanties

Hoe wordt er gefactureerd?

Na aanmelding sturen we binnen 24 uur een e-mail om eenmalige of maandelijkse afschrijvingen te accepteren.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

De betaal mogelijkheden zijn: iDEAL en Visa creditcard. Neem contact met ons op als je liever via Paypal wil betalen.

Zijn er terugkerende kosten verbonden bij het bezitten van een website?

Het ligt eraan of je de website in één keer betaald of kiest voor een maandelijkse termijnbetaling. Het ‘All-in website’ pakket is geen abonnement maar een termijnbetaling van 20 maanden tot de website afbetaald is. Daarna kun je zelf kiezen of je met een vast tarief wilt blijven voor hosting & onderhoud. 

Werken jullie met contracten?

We hebben alleen voor ‘Hosting & onderhoud’ contracten met een minimale looptijd van één jaar. Daarna is het iedere maand opzegbaar. De websites zijn op afbetaling.

Bieden jullie een tevredenheidsgarantie? (binnen 14 dagen bedenktijd)

Je kunt tot 14 kalenderdagen na ontvangst van de aanmeldbevestiging zonder kosten en zonder opgaaf van redenen annuleren, bijvoorbeeld via het modelformulier. Dit formulier en onze contactgegevens vind je in de aanmeldbevestiging.

Bieden jullie garantie op een goedwerkende website?

Absoluut! Bugfixes zijn inbegrepen in onze onderhoudspakketten. We houden je website in dezelfde staat als op de dag van lancering. Dit is natuurlijk een van de grootste voordelen ervan.

Ontwerp & ontwikkelingen

Werken jullie alleen met pre-made templates?

Nee, we bouwen ook websites van de grond af aan “from scratch. Onze voorbeeld templates dienen alleen als hulpmiddel om het bouwen van je website te verspoedigen.

Maken jullie ook webshops?

Ja. Momenteel hosten we ook webshops. Wij integreren de iDeal betalingen en leveren de webshops volledig werkend op. Het enige wat jij nog hoeft te doen is producten aanvullen.

Werken de websites op alle devices (telefoons, tablets, etc.) ?

Ja. Wij geloven dat onze oplossingen voor ‘responsive design’ de beste techniek beheert die je maar kunt vinden op het web. Sommige van onze klanten zien het grootste deel van hun verkeer via mobiele telefoons. We leggen er sterk de nadruk op dat de website-ervaring op een telefoon ongeëvenaard is.

Hoeveel herzieningen van de website staan jullie toe?

De meeste webdesign bureaus limiteren hun revisies (aantal keren dat ze je website herzien / aanpassen). Wij vragen je iedere keer een uitgebreide lijst met wijzigingen aan ons mee te geven, om het proces snel en soepel te laten verlopen. Revisies worden pas een probleem als duidelijk is dat we in een vicieuze cirkel werken. Als dit gebeurt, werken we samen met jou aan een nieuwe werkwijze om het project weer op de rails te krijgen.

All-in website

Wat houdt All-in website pakket in?

Een responsive webdesign met keuze uit gespreid betalen of een eenmalig bedrag, inclusief 20 maanden gratis hosting & onderhoud.

Waarom zou ik kiezen voor All-in website?

Professionele website op maat gemaakt of met behulp van templates. Binnen een korte tijd online. Mogelijkheid tot gespreid betalen. Je hebt er geen omkijken meer naar want wij zorgen voor hosting, backups en updates. En voor hulp of wijzigingen heb je altijd ons support.

Wat voor garanties heb ik op dit pakket?

14 kalenderdagen bedenktijd. Een razendsnelle hosting met 99,99% uptime. Een professioneel migratie team waarbij verhuizen vlekkeloos gaat. Je website altijd maximaal beveiligd is tegen hackers.

Zit er verschil in het maandelijkse of eenmalig pakket?

Er is geen verschil in het pakket behalve de manier van betalen. Bij gespreid betalen ga je een regeling aan en betaal je het volledige bedrag in 20 keer totdat de website is afbetaalt. Wat beide pakketten wel gemeen hebben is de 20 maanden cadeau voor hosting & onderhoud.

Ik wil alleen een webdesign geen onderhoud, kan dat ook?

Ja dat kan! Het komt steeds vaker voor dat klanten al een hostingprovider hebben en ons alleen een webdesign vragen. (bijv. t.w.v. €599,-) Je kunt alleen vlak na de levering nog kiezen of je gebruik wil maken van de incentive.

Hosting & onderhoud

Verhuizen jullie mijn website gratis?

Als je je website wilt overzetten naar Eagle Webdesign, dan kunnen wij dit geheel gratis voor je uitvoeren. Normaal kost dit €150,- euro. Dat geldt niet voor domeinnamen. Wanneer ons migratie team alle gegevens van je oude webhosting hebben ontvangen, verhuizen we al je bestanden naar onze server. De bezoekers op je website zullen hier niks van merken, al jou functionaliteiten blijven actief werken tijdens dit proces.

Hoelang duurt een website migratie?

Het verhuizen van jou website duurt ongeveer 1 tot 3 dagen.

Maakt het uit welke hostingprovider ik gebruik?

We werken met iedereen, ongeacht hun hostingprovider. We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft en dat mensen een budget hebben waaraan ze moeten voldoen.

Als je op zoek bent naar een geschikte hostingpartner zonder problemen, dan kunnen wij jullie hierbij assisteren. Zonder een goede hosting kunnen wij de websitesnelheid niet altijd verbeteren. Als jouw website op een zeer trage gedeelde server draait, dan kunnen we een upgrade aanbevelen.

Mocht je hier extra vragen over hebben maak dan een afspraak met een supporter.

Waarom zou ik voor jullie hosting & onderhoud kiezen?

Omdat wij momenteel goede solide en veilige hosting leveren voor WordPress. We vinden het daarom belangrijk dat je website draait met de maximale snelheid en veiligheid. Mocht er wat aan de hand zijn met je website? kun je altijd kosteloos aan de bel trekken. Zie voor meer info: Hosting & onderhoud.

Wat als mijn plug-in niet langer wordt ondersteunt?

We controleren dan nogsteeds je plug-in op problemen zoals voorheen. Als er geen foutmeldingen of onderbrekingen zijn op de site blijf dit probleem zich afspelen op de achtergrond. We komen regelmatig plug-ins tegen met verschillende problemen; in de meeste gevallen brengen wij de klant op de hoogte om zo verbetervoorstellen te doen of alternatieven aan te bieden.

Kan ik met het kleine 'Web care' pakket ook grote aanpassingen laten doen?

Het kleinste pakket ‘Web Care’ bevat 2 uur onderhoud wat vaak niet genoeg is voor grote aanpassingen op een site. Als je toch meer content updates en aanpassingen op je site wilt kunnen we jou een schatting geven van de extra kosten en deze aan het einde van de maand tegen ons normale uurtarief factureren.

Wat gebeurt er als mijn site niet toegankelijk is of onjuist wordt weergegeven?

Neem direct contact met ons op. Als je website bij ons wordt gehost, kunnen we het probleem bijna altijd met één telefoontje of e-mail oplossen. Als je site wordt gehost bij een derde partij, is het mogelijk dat het probleem aan hun kant zit. In deze gevallen laten we je de bron van het probleem weten, zodat je contact kunt opnemen met de externe hostingpartij.

WordPress

Waarom WordPress?

WordPress is een van de populairste open-source content management systeem (CMS) ter wereld. Dankzij de nieuwste thema-editors is het de meest gebruiksvriendelijke software van deze tijd. Je kunt altijd switchen van hosting en thema’s en je zit nooit vast aan één vaste partij. Kortom erg flexibel. Daarnaast is WordPress ook zeer zoekmachine vriendelijk.

Maken jullie veel gebruik van WordPress plug-ins van derden?

Ja, we werken het liefst met premium plug-ins (betaalde-plug-ins). Dit passen we vaak toe als de functionaliteiten van de trial of free versions ons beperken in ons werk. We kunnen je niet garanderen dat wij elke licentie met jou kunnen delen.

Kan ik nog steeds inloggen op mijn website?

Ja, nadat je je website hebt uitbesteedt aan ons laten wij de inloggegevens exact hetzelfde waarbij je nogsteeds de website in volle beheer hebt.  

Kan ik zelf teksten aanpassen op mijn website?

Een WordPress website is gebruiksvriendelijk, waarbij je het zelf gemakkelijk kan onderhouden. Het aanpassen van teksten is erg eenvoudig en zo geleerd. Heb jij hier liever geen omkijken naar, dan kun je het door ons laten onderhouden.

Divi-thema

Waarom werken met Divi?

Divi is een WordPress-thema van Elegant Themes. We gebruiken het als een raamwerk waarop we zullen voortbouwen. De vele geweldige functies en geweldige community-ondersteuning bieden je de beste opties voor aanpassing en beheer van je eigen website na de eerste constructie.

Is Divi de beste thema van WordPress?

Divi theme is een van de meest populaiste WordPress thema’s. Het is responsive, snel en makkelijk te leren. Het afgelopen jaar is Divi alleen maar meer partnerschappen aangegaan en uitgegroeit tot een van de grootste visual builder ter wereld. Sinds we hiermee werken hebben we meer blije klanten.

Heb ik een divi licentie nodig?

Als gelicentieerde ontwikkelaars mogen we Divi installeren en gebruiken op zoveel projecten als we willen. Als je ervoor kiest om onze services te beëindigen, raden wij je aan een licentie aan te schaffen om op de hoogte te blijven van beveiligingsupdates en upgrades.

Wat als ik een heel oude versie van Divi heb?

Als er aanpassingen zijn gedaan aan de bovenliggende themabestanden van Divi of als u draait op Divi 2.3 of eerder, zult u waarschijnlijk enkele belangrijke oplossingen nodig hebben voordat we updates kunnen implementeren en het onderhoudsplan kunnen starten.

Klaar om een nieuwe website te laten maken?

Diensten

Klanten geven ons gemiddeld een 9.8

Volg ons op social media

2021 © Eagle Webdesign | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring